Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

cytologisch analist salaris

Wil je meer informatie over deze uitdagende functie neem dan contact op met Jeral Balkaran Corporate. Cytologisch Analist Klinische Pathologie.


Market Research Analyst Job Description Salary Skills More Business Intelligence Online Marketing Campaign Marketing Plan

Informatie over de werkgevers.

. Het salaris ligt tussen de 2000 en 3500- bruto per maand en is afhankelijk van kennis en ervaring. Analist cytologie - is makkelijk. Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een cytologisch analist met een enthousiaste 60 dagen geleden. Cytologisch analist - is makkelijk.

Het beroep cytologisch analist medisch is onderdeel van de beroepsfamilie Medisch en pathologisch analisten. We ontvangen je sollicitatie graag voor 15 juni 2018. Werkgever Gelre ziekenhuizen Plaats Apeldoorn. Samen met je collegas cytologisch analisten werk je zelfstandig op de locatie Hoorn en in overleg is werken in Alkmaar mogelijk.

Als analist cytologie beoordeel je zowel gynaecologische- niet-gynaecologische- als de BVO-BMHK onderzoeken en lever je een bijdrage aan het kwaliteitssysteem. Ben je cytologisch analist dan analyseer je lichaamscellen op ziekelijke afwijkingen. Doorgroei mogelijkheden cytologisch-histologisch laborant medisch Je kunt als cytologisch-histologisch laborant medisch een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Als cytologisch analist zorg je voor een correcte en betrouwbare diagnose op alle materiaal dat is ingestuurd voor cytologisch onderzoek.

Analist cytologie 32-36 uur Ben je nieuwsgierig aangelegd en onderzoek je graag dingen dan hebben wij een veelzijdige functie voor jou. Lijkt deze uitdaging je wel wat en wil je meer informatie neem dan contact op met Peter Bloem manager. Ben je histologisch analist dan analyseer je weefselstukjes biopsie op aanwezigheid van ziekten zoals gezwellen en infecties. Als cytologisch analist ben je verantwoordelijk voor de microscopische beoordeling van de cervixcytologie BVO en indicatie.

Het beroep cytologisch analist behoort tot de beroepsgroep Laboranten. Analist Microbiologie Counting Confirmation. Juist in het Deventer Ziekenhuis heb je als Analist Histologie. Dit om het verloop van de ziekte te bepalen en zo informatie te leveren die ertoe leidt dat er een behandelplan kan worden.

Salaris 2044 - 3025 Arbeidsuren 1 - 40 uur Opleidingsniveau MBO Bewaar. Zoeken binnen 502000 actuele jobs in Nederland en in het buitenland. Fulltime baan parttime baan tijdelijke baan. Administratief Medewerker Veterinaire Pathologie 6 Maanden.

Werkgever Universiteit Utrecht Plaats Utrecht. Informatie over de werkgevers. Je kunt als cytologisch analist medisch een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. 088 - 4442273 of E.

Als cytologisch onderzoeker of cytologisch analist bestaan je werkzaamheden uit het kleuren prepareren en bestuderen van cellen om aanwijzingen voor kanker hormonale afwijkingen en andere pathologische aandoeningen te detecteren. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren. Registratie en verwerking van patiëntenmateriaal screenen van cervix- en algemene cytologie en assisteren bij puncties in de kliniek mbv. Als cytologisch analist ben je verantwoordelijk voor de microscopische beoordeling van de cervixcytologie BVO en indicatie.

Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal 3012- bruto per maand bij een fulltime dienstverband FWG 45 CAO ziekenhuizen. Neem voor meer informatie over de functie contact op met afdelingshoofd COOS via T. Fulltime baan parttime baan tijdelijke baan. Zoeken binnen 423000 actuele jobs in Nederland en in het buitenland.

Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren. Je gaat zorgvuldig te werk om het binnengekomen patiëntenmateriaal te verwerken tot preparatenTaken en VerantwoordelijkhedenVoert cervix cytologische beoordeling uit in het. Uit onderzoek van Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt 2020 is gebleken dat voor deze beroepsgroep de volgende loopbaanperspectieven gelden.


Average Salesforce Salaries 2019 Infographic Salesforce Ben Salesforce Salesforce Developer Salesforce Administrator


Business Analyst Entry Level Salary Business Analyst Web Developer Salary Tech Job


Entry And Senior Level Business Analyst Salaries Business Analyst Business Analyst Resume Business Resume


Hiring For Tl Qa Wfm For Domestic Bpo Bpo Team Leader Qualities Hr Management


Data Analyst Salary Trends 2020 Data Analyst Data Science Data Scientist

Posting Komentar untuk "cytologisch analist salaris"